Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

ZLATI KLJUČ Tim Valores

ZLATI KLJUČ
Deli z:
ZLATI KLJUČ JE NAČIN VARČEVANJA V ZLATU, SREBRU, PLATINI IN PALADIJU.


'Zlato je denar kraljev, srebro je denar džentelmenov, menjava je denar revežev in dolg je denar sužnjev. '
Franz Norm

Namenjen je vsem, ki želite kupovati plemenite kovine in ustvarjati premoženje postopoma, z manjšimi zneski ali pa investirati preprosto takrat, kadar imate na razpolago prosta sredstva. Zlato je že stoletja najbolj stabilna oblika valute.

Plemenite kovine so odporne na recesijo in gospodarske krize. Zagotavljajo varnost, trdnost in trajnost in so edini pravi denar, ki se je ohranil skozi tisočletja. Zaradi tega jih priporočamo kot naložbo v vašo prihodnost ali prihodnost vaših otrok. Ne glede na to ali varčujete za pokojnino, šolanje otrok ali preprosto za varnostno rezervo, bodo vaše plemenite kovine enako cenjene v kateremkoli času in kjerkoli na svetu.

PREDNOSTI VARČEVANJA

Brez stroškov - vsak polog predstavlja nakup plemenitih kovin
30 % več plemenitih kovin, kot pri konkurenčnih produktih
Kupimo plemenite kovine z oznako »Good delivery« najprepoznavnejših kovnic na svetu
Pri nakupu vam ni potrebno plačati DDV v brezcarinskem skladiščenju.
Privarčevane grame izplačamo ali pa jih v fizični obliki dostavimo kamorkoli boste želeli
Hramba v najvarnejšem skladiščenju


PREDNOSTI ZLATA

 • ker je ze več kot 4.000 let pravi denar - menjalno sredstvo in hranilec vrednosti
 • ker obstaja po zlatu vedno vecje povprasevanije (Kitajska, Rusija, centralne banke)
 • ker je brez davka na dobiček
 • ker je brez DDV-ja
 • ker povečuje varnost vaših sredstev v nestabilnih časih
 • ker predstavija zaščito pred upadom vrednosti valut
 • ker je danes investicij v zlato malo v primerjavi z ostalimi trgi
 • ker je njegova vrednost podcenjena
 • ker veliko izvedenih instrumentov vezanih na zlato ni pokrito z njegovo fizično obliko

Zlato je bilo in ostaja - denar! Zaradi specifičnih lastnosti ga namreč lahko odnesemo kamorkoli in ga kjerkoli na svetu lahko zamenjamo v katerokoli valuto - ne da bi pri tem tvegali znatno izgubo vrednosti.

PREDNOSTI SREBRA

 • je brez davka na dobiček
 • lahko se ga kupi z ali brez DDV
 • ima ogromno možnosti uporabe v industriji ter odlične lastnosti
 • z vidika povpraševanja predstavlja izjemen potencial za prihodnost
 • je zgodovinsko gledano denar
 • je izjemno podcenjena kovina
 • veliko izvedenih instrumentov, vezanih na srebro ni pokritih s fizično obliko
 • srebro ima najmanj 15.000 načinov uporabe
 • ni le plemenita kovina, ampak strateško pomembna surovina za gospodarski razvoj - zaseda drugo mesto po uporabnosti takoj za nafto

Ta mehka, bela, bleščeča se kovina, ima od vseh kovin najvišjo električno in toplotno prevodnost, najbolj belo barvo, najvišjo optično odbojnost ter najnižji kontaktni toplotni upor od vseh kovin, zato se uporablja v farmaciji, elektroindustriji, nanotehnologiji...
Spoštovani!

V svoji dolgoletni praksi ugotavljava, da so vzponi in padci na borzi, kot tudi v življenju, del vsakdana. To, kar nekdo imenuje slaba prodajna cena, je za nekoga drugega dobra nakupna priložnost.

V kritičnem trenutku leta 2007 smo prepoznali, kaj pomeni imeti zlato v času borznih padcev. S pravočasnimi informacijami in ukrepanjem nam je uspelo ohraniti vrednost premoženja številnih strank s pomočjo plemenitih kovin.

Danes živimo v času izjemnega tehnološkega razvoja in hitrih sprememb, ki napovedujejo negotovo prihodnost. Zato vedno več držav, podjetij in posameznikov išče modrost v izročilu prednikov. V stvareh z vonjem po tradiciji, v nečem, kar je držalo in se obdržalo skozi generacije. Plemenite kovine predstavljajo vse to. Pomenijo trdnost, trajnost in varnost. Skozi tisočletja jim je uspelo obdržati svojo vrednost.

Skupaj s strateškimi partnerji smo ustvarili varčevalni produkt ZLATI KLJUČ. Trdno verjamemo, da z njim odpiramo posameznikom vrata do redkega, trajnega in donosnega premoženja.

Irena Linasi Rogač in Aljoša Iskra,
Tim Valores d.o.o.


POGOSTA VPRAŠANJA

Zakaj bi kupoval plemenite kovine preko Zlatega ključa, če jih lahko kupim tudi sam?

Seveda lahko plemenite kovine kupujete tudi sami, vendar boste kot posamezni kupec morali vsakič plačati višje cene na trgu in poskrbeti za njihovo varno hranjenje. Za male mesečne zneske bi lahko imeli na razpolago le omejene velikosti naložbenih palic, ki imajo veliko večji pribitek na borzno ceno kot palice, ki jih pri naših strateških partnerjih po izjemno ugodnih pogojih kupujemo mi. V primeru lastnega nakupa bi prav tako morali poskrbeti tudi za prodajo plemenitih kovin in sami najti kupca, ki bi bil pripravljen kupiti vaše kovine po želeni ceni.

Kakšne vrste naložbenega zlata kupujem preko Zlatega ključa?

Za vas in za vaš račun kupujemo naložbene palice v fizični obliki, čistine 999,9/1000 in statusom »Good Delivery«, proizvedene pri priznanih kovnicah Argor, Argor Heraeus, Valcambi…

Kako lahko vem in kako se lahko prepričam, da moje plemenite kovine res obstajajo v fizični obliki?

Zaloga vaših plemenitih kovin je enkrat letno pregledana in popisana s strani dveh neodvisnih revizijskih hiš in sicer s strani tujega in slovenskega revizorja. Smo eno redkih podjetij, ki imamo celotno zalogo plemenitih kovin revidirano po imenih in računih vlagateljev. V revizorskem pregledu se popiše in potrdi zaloga vsakega posameznega vlagatelja. Revizijsko poročilo vašega depoja prejmete enkrat letno na vaš naslov z vašim imenom in številom vaših gramov v depoju.

Kje so hranjene moje plemenite kovine in kako varno je hranjenje?

Plemenite kovine so hranjene pod izjemnimi pogoji v trezorjih z najvišjo stopnjo varnosti pri priznanih partnerjih v Liechtensteinu in so zavarovane na 100% njihove aktualne borzne vrednosti.
Vaše plemenite kovine so zakonito, računovodsko in finančno ločene od sredstev podjetja Tim Valores. To pomeni, da je tudi v primeru plačilne nesposobnosti našega podjetja vaša naložba izvzeta iz stečajne mase in poteka prevzem ali prodaja preko revizijske hiše.

Kaj se zgodi, če cena plemenitih kovin pade?

Nihanja cen plemenitih kovin na trgu so povsem normalen in zaželen pojav. Zaradi nihanj priporočamo mesečna vlaganja, saj investitor s tem koristi »učinek povprečnega stroška«. Če vsak mesec kupujete plemenite kovine s fiksnim zneskom, npr. 100 € mesečno, lahko ob padcu cen dobite za ta znesek več kovin, kot takrat, kadar je cena višja. Cenovni nihaji se pojavljajo neprestano in kovine, ki jih kupite ceneje, veliko bolj povečajo vašo zalogo v depoju, kot tiste, kupljene pri visokih cenah.

Ali lahko prekinem z varčevanjem še pred iztekom pogodbene dobe?

Seveda. Prednost Zlatega ključa je ravno v njegovi fleksibilnosti. Kupujete kadar želite, za zneske, ki jih sami izberete in kovine prodate kadarkoli želite brez dodatnih stroškov.

Kako lahko prodam plemenite kovine?

Zahtevo za prodajo plemenitih kovin lahko kadarkoli oddate preko maila ali pa se osebno obrnete na pisano ali svetovalca podjetja Tim Valores. Prodajni obrazec je povsem enostaven dokument, kjer se odločite za znesek ali število gramov. Depo lahko prodate delno ali v celoti, lahko pa si kovine tudi dostavite v skladu s splošnimi pogoji. Glede na količino prodanih gramov se ustrezno spremeni vaša zaloga v depoju in lahko kadarkoli dodatno ponovno izvedete vplačilo.

Kako lahko spremljam svoje premoženje?

Vsakokrat ob vplačilu prejmete račun na katerem je zapisan znesek in količina, ki ste jo za znesek prejeli vrednotena na štiri decimalna mesta. Prav tako je napisan skupni seštevek gramov v depoju, ki se ob vplačilu ali izplačilu spreminja. Torej aktualne grame lahko vsak moment pomnožite z borzno ceno in ugotovite kakšna je trenutna vrednost vašega premoženja. Vsaka stranka ima tudi on line račun, kjer lahko z uporabniškim imenom on line dostopa do svojega depoja. Enkrat letno pa prejme stranka poleg tega še poročilo revizorja s stanjem na njegovem računu.

Na koga se lahko obrnem v primeru dodatnih vprašanj in pojasnil?

Vedno se lahko z vprašanji obrnete na osebje ali finančne svetovalce v naših pisarnah v Ljubljani, Celju in Slovenj Gradcu. Kontaktirate nas lahko telefonsko, preko spletne podpore ali osebno v finančnih pisarnah.Na razpolago vam je brezplačna telefonska številka: 080 30 45
in spletni naslov: info@timvalores.si

SKRB ZA STRANKE


POSTOPEK NAKUPA (nakup zlata mesečno / enkratno)


POSTOPEK PRODAJE (prodaja ali dostava)

VAS ZANIMA IZRAČUN VARČEVANJA?

Finančni kalkulator
€ OBROK
LETA

PRIVARČEVANO €
VLOŽENO €
DONOS €Bonitetna ocena Tim Valores
Kontakt
Jarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.